Menu

Bashkëshortja e Erion Veliajt ndjek vetëm këto 3 persona në Instagram

Sharing is caring!

Gjithnjë e kemi parë të rezervuar sa i përket rrjeteve sociale, madje për një kohë të gjatë bashkëshortja e kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Ajola Xoxa nuk ka ndjekur askënd në Instagram.
Por nëse do të shihnim sot profilin e saj, Ajola ka vendosur të ndjekë vetëm 3 persona.

Përveç bashkëshortit të saj, ajo ndjek çiftin e këngëtarëve Alban Skënderaj dhe Miriam Cani.

Kujtojmë vetëm pak muaj më parë Ajola ka bashkëpunuar në klipin e Canit duke ardhur si regjisore. Mesa duket miqësia mes tyre është bërë mjaft e fortë.

Bashkëshortja e Erion Veliajt ndjek vetëm këto 3  persona në Instagram

Sharing is caring!