Menu

Meda dhe Labi më të paguarit për festaMeda dhe Labi më të paguarit për festa(Video)

Sharing is caring!

Njerëzit në festa harxhojnë.

Por, disa prej tyre edhe fitojnë, shkruan arbresh.info.

Si përshembull këngëtarët të cilët argëtojnë fansat e tyre.

n’ZOOM ka hulumtuar dhe ju sjell me shifra konkrete se sa paguhet secili artist.

Detajet i kuptoni në linkun më poshtë.Meda dhe Labi më të paguarit për festaMeda dhe Labi më të paguarit për festa(Video)

Sharing is caring!