Menu

Rea dhe Linda Rama zbulojnë atmosferën festive në familjen kryeministrore

Sharing is caring!

Kryeministri Edi Rama, ka ndarë me miqtë e rrjeteve sociale një foto familjare të ndërimit të viteve.
Familja e kryeministrit festoi këtë filim viti në Tiranë. Në foton e publikuar prej tij tregonte gjithë familjen duke iu gëzuar spektaklit të dritave në qiellin e Tiranës, në hyrje të vitit të ri.

Më tepër nga atmosfera festive në familjen kryeministrore ka zbuluar Rea Xhillari, vajza e Linda Ramës.

Ajo ka publikuar dy foto krah nënës së saj ku lumturia duket qartë.

Rea dhe Linda Rama zbulojnë atmosferën festive në familjen kryeministrore

Sharing is caring!