A i kanë prishur raportet Tanya dhe Dafina Zeqiri?

Çfarë po ndodhë mes Taynës dhe Dafina Zeqirit?

Kushdo që ndjek Taynën dhe Dafina Zeqirin në Instagram, muajve të fundit mund të ketë vënë re diçka.

Dy artistet e njohura shqiptare, të cilat erdhën me një bashkëpunim në verë të vitit të kaluar, nuk e ‘suportojnë’ më njëra-tjetrën në rrjete sociale.

Ndërsa shpërndajnë projekte të ndryshme muzikore për të mbështetur kolegë të estradës, të njëjtën gjë nuk e bëjnë më për njëra-tjetrën.

Megjithatë, ato ende vazhdojnë të ndiqen në Instagram edhe pse nuk dihet nëse raportet e tyre janë ftohur apo vazhdojnë të jenë mike. /prive