Amerikani jep 25 mijë dollarë për t’i gjetur një të dashur

Auto Draft
Auto Draft

Në pamundësi për të gjetur vetë një partnere, një burrë amerikan po jep burimin e jashtëm të punës dhe po ofron një person që ta paguajë plot 25,000 dollarë për t’i gjetur një të dashur.

Pasi të arrijë gjithçka që ka dashur të bëjë në jetën e tij profesionale, Jeff Gebhart është i prirur të qetësohet dhe të ndajë jetën e tij me dikë. 47-vjeçari nga Prairie Village, Kansas, ka publikuar njoftimin në një faqe në internet duke u zotuar se do të paguajë 25,000 dollarë për dikë që mund t’i gjejë atij ‘njërën’.

Por 25,000 dollarë nuk janë thjesht një shumë e rastësishme, bazohet në atë shumë para që Jeff thotë se harxhon në takimet që zhvillon gjatë një muaj, plus sa kohë që ai mendon se do të duhet për të gjetur dikë.