Si po e përballon Suedia pandeminë?

Kafenetë plot, asnjë ndalesë – Si po e përballon Suedia pandeminë? Në sheshin “Nytorget” të Stokholmit…

Ky shtet paralajmëron se koronavirusi rikthehet këtë muaj

Në këtë muaj do të rikthehet koronavirusi, paralajmëron Koreja e Jugutn. Një valë e dytë e…

Ky shtet sot rihap shkollat fillore, dyqanet dhe restorantet

Zvicra sot rihap shkollat fillore, dyqanet dhe restorantet. Autoritetet zvicerane i kanë ndërmarrë një varg masash…