Gjunjëzohen hoteleria dhe turizmi nga masat e pandemisë, kërkohet ulja e TVSH-së dhe ndihmë prej 1 miliard eurosh

Pandemia gjunjëzon hotelerinë dhe turizmin, kërkohet ulja e TVSH-së dhe ndihmë prej 1 miliard eurosh. Pandemia,…

Pensionistët e Dresdenit u vodhën nga një all Center nga Kosova, Prokuroria kërkon kokën e grupit

Call Center nga Kosova vjedh pensionistët e Dresdenit, Prokuroria kërkon kokën e grupit. Banorët e Dresdenit…

Lajmi i fundit: Jep dorëheqje bordi që Hoti emëroi në Telekom

Jep dorëheqje bordi që Hoti emëroi në Telekom. Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës i…

Kur do të përfundojnë pagesat nga Pakoja Fiskale Emergjente, vjen njoftimi i ministrisë

Pagesat nga Pakoja Fiskale Emërgjente janë në përfundim. Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit (MEA) është në…

Reagon Posta e Kosovës: Nuk ka pasur rast të vdekjes së punonjësit

Sot në media është raportuar se një punëtor i Postës së Kosovës i moshës 54-vjeçare, është…

Kosova e ngadaltë për të shpëtuar ekonominë

Kosova, në “shpejtësinë e parë” për të shpëtuar ekonominë. Kosova, krahasuar me vendet e rajonit, i…

Ministria e Bujqësisë zgjat deri më 28 gusht afatin e aplikimit për grante

Ministria e Bujqësisë zgjat deri më 28 gusht afatin e aplikimit për grante. Ministria e Bujqësisë,…

Paralajmërohet ndërtimi i një rrugë të re që e lidh Fushë Kosovën me Prishtinën

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, e ka vizituar sot kryetarin e Komunës së Fushë-Kosovës, Burim Berisha.…

Gjatë pandemisë bizneset pësuan rënie të të hyrave deri në 50%, disa mund të falimentojnë

Covid-19 ka bërë që shumë biznese në Kosovë të përballen me krizë të thellë ekonomike. Pandemia…

Ministri Mustafa iu premton bujqve që do t’ua kompensojë dëmet nga reshjet e shiut

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka vizituar sot fermerët e fshatit Drenoc…