Dardan Molliqaj tregohet burrë i kujdesëshëm, e lyen gruan me krem kundër diellit

Dardan Molliqaj i rri gati gruas në deti, e lyen me krem kundër diellit.

Dardan Molliqaj dhe gruaja e tij, ministrja e Arsimit të Shqipërisë, Besa Shahini, po pushojnë në bregdetin shqiptar të jugut.

Bashkë me ta është edhe vajza 9-vjeçare e Molliqajt nga martesa e parë.

Në fotot e publikuara nga Panorama tregohet qartë se çifti duken mjaft të dashuruar me njëri- tjetrin dhe të bën përshtypje gjithashtu kujdesi i madh që Dardani tregon ndaj bashkëshortes, duke i lyer trupin me kremin kundër diellit.

Për sa i përket faktit nëse Besa dëshiron apo jo fëmijë, ajo vetë ka thënë në një intervistë se do të donte të kishte shumë fëmijë, por ka dy faktorë që nuk e favorizojnë. E para është karriera dhe e dyta mosha.