DASHURl në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë (Video)

DASHURl në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë (Video)
DASHURl në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë (Video)

Stefano, një i ri nga Italia kishte rezervuar një biletë për udhëtimin nga Roma në Dubai, aty po punonte partnerja e tij Vittoria.

Kur ajo po kujdesej për pasagjerët në klasin business, ai mori të gjithë ekuipazhin dhe pasagjerët që ta ndihmonin me dekorimin e avionit.

Të gjithë bashkë ia dolën që ta mbushin ambientin brenda me zemra dhe tollumbace.

Në atë moment, Stefano iu afrua me një unazë diamanti për të marrë përgjigjen pozitive nga Vittoria, e cila do të lidhë jetën e tyre përgjithmonë.

Videoja e propozimit është shpërndarë në rrjete sociale dhe ka marrë mbi 550 mijë kIikime.