Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem , nuk po shfaqen fotografitë

Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem.

Përdoruesit raportojnë se postimet ose fotografitë specifike nuk po shfaqen, por ato mund të ngarkohen.

Probleme të tilla po raportohen nga përdoruesit në të gjithë botën.

Problemet po ndodhin në të njëjtën edhe në ËhatsApp.

Edhe përdoruesit e Instagram’it gjithashtu raportojnë se kanë probleme, me fotot që po dështojnë të shfaqen.