Genta Ismajli bëhet ‘nuse’, do ta çmend të dashurin turk me këtë veshje

Sa bukur është rregulluar Genta si nuse.

Genta Ismajli është një ndër emrat më të njohur në skenën muzikore.

E rregulluar deri në detajin më të vogël, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Por, këtë herë ajo ka befasur me grimin që ka bërë dhe veshjen e veçantë.

Menjëherë pas publikimit të imazhit, Genta ka pranuar komente të shumta.