Kosova Është Krenaria Ime, Prandaj E Dua Me Zemër Këtë Vend

Kosova Është Krenaria Ime, Prandaj E Dua Me Zemër Këtë Vend
Kosova Është Krenaria Ime, Prandaj E Dua Me Zemër Këtë Vend

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NATOS-s në Kosovë ka ngr itur të gjithë të pranishmit në këmbë. Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.

“Një rrë fim i shkurtër për të kaluarën. I falënderoj qytetetarët e Kosovës për këtë mikrpitje dhe mirësjelljen që ma bëtë mua dhe familjes, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”. Më pëlqen shumë dhe e dua këtë vend dhe gjithëherë dua të jetë nderi më i madh në jetën time që kam qëndruar me juve kun dër spas trimit et nik dhe për li ri. Shumë mirënjohës që kemi qenë pjesë e asaj beteje, bashkë me Albright dhe gjeneralin Clark.