Kur Zoti Bën Mrekulli: Ardit Gashi Po Kthehet I Shëruar Nga Turqia

Kur Zoti Bën Mrekulli: Ardit Gashi Po Kthehet I Shëruar Nga Turqia
Kur Zoti Bën Mrekulli: Ardit Gashi Po Kthehet I Shëruar Nga Turqia

Një lajm i madh vjen tani nga Labinot Tahiri i cili ishte ai që drejtoi këtë iniciative për ndi hmë të Ardit Gashit, ai po kthehet i she ruar nga Turqia. Vrapova e lash familjen shumë herë vetëm, pa gjum natë e ditë dhe në fund mirënjohja e popullit është më e mira!!Kur zoti bën mrekulli! Ky është postimi i plotë:Vrapova e lash familjen shumë herë vetëm, pa gjum natë e ditë dhe në fund mirënjohja e popullit është më e mira!!

Kur zoti bën mrekulliTë dashur bashkombas, Ardit Gashi i cili ishte diagnostifikuar me Leukemi Acute, tani po kthehet i shëruar!Falemnderit qytetarë e diasporë, falemnderit për përkushtimin e kujdesin e treguar Spitalit LIV NË ANKARA, i cili po bën punë të madhe me çmime më të arsyeshme për vendin tonë.