Lajm katastrofal për skuadrën e Romës

Roma publikon borxhin marramendës për nëntë muajt e fundit.

Roma ka publikuar bilancin e tyre për nëntë muajt e parë të sezonit, duke treguar një borxh neto prej 278.5 milionë euro.

Shifra është gati 60 milionë euro nga raporti financiar i Romës që përfundoi më 30 qershor të vitit të kaluar.

Pandemia e koronavirusit, humbja e mëvonshme e të ardhurave dhe prishja e bisedimeve të shitjes së klubit te Dan Friedkin besohet se janë shkaqet e kësaj humbje të madhe.

Situata ka detyruar gjithashtu klubin të thërrasë takimin e aksionarëve të tjerë më 26 qershor.