Lajmërohet Lumir Abdixhiku, i ka disa fjalë për këta dy ministra!

Ish-ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit Lumir Abdoxhiku, ka thënë se kjo është dita e parë e kthimit në normalitet.

Ai i është kthyer gjirit familjar.

Abdixhiku tha se ishte nder dhe privilegj pozita e ministrit.

Lumir Abdixhiku nuk mori post ministror në qeverinë e udhëhequr nga bashkëpartiaku i tij Avdullah Hoti.

Shkrimi i plotë:

Sot ishte dita ime e fundit në detyrë. Por edhe dita e parë e rikthimit në normalitet. Me këto dyja shumëçka na ka mbetur në gjysmë. Do t’i vazhdojmë mu aty ku na kanë mbetë.

Detyra e ministrit ishte nder dhe privilegj. Ju faleminderit të gjithëve për mbështetjen e dhënë. Pasardhësve në, tani dy ministritë, u uroj sukses.