Leonora Jakupi fotografohet vetë e dyta në Brezovicë

Leonora vetë e dyta në Brezovicë.

Kjo verë ofron mundësi të pakta për pushime e relaks por një gjë e tillë nuk është problem për këngëtaren Leonora Jakupi.

Larg angazhimeve muzikore, oaza e saj e qetësisë dhe pushimeve mbetet vila në Brezovicë.

Në një prej perlave natyrore të Kosovës, Jakupi është zhvendosur me kohë të plotë, bashkë me familjen e saj.

Prive.al ka arritur të sigurojë shkrepje paparazzi të këngëtares teksa shëtit në rrezet e Prevallës bashkë me nënën e saj.

Fotografitë e plota, më poshtë.