Muhaxheri thotë se nëse rrëzohet kjo qeveri, atëherë do të vijë Qeveria Hoti 2

Muhaxheri thotë se nëse rrëzohet kjo qeveri, atëherë do të vijë Qeveria Hoti 2
Muhaxheri thotë se nëse rrëzohet kjo qeveri, atëherë do të vijë Qeveria Hoti 2

Nënkryetari i LDK-së thotë se qeveria e Avdullah Hotit mund të jetë jetëshkurtër por sipas tij ai do të dëshmojë sukses gjatë kësaj kohe dhe shumë shpejt mund të kemi Qeverinë Hoti 2.

Duke folur për debatet mes Presidentit Thaçi dhe Kryeparlamentares Osmani, Muhaxheri ka thënë se diskursi politikë në Kosovë po shndërrohet në debat personal.