Nano: Po të kishte Zot, të parët në ferr do ishin Erdogani, Trumpi …

Nano: Po të kishte Zot, të parët në ferr do ishin Erdogani, Trumpi ...
Nano: Po të kishte Zot, të parët në ferr do ishin Erdogani, Trumpi …

Jo pak herë aktorët e politikës shqiptare zgjedhin tu drejtohen dhe japin mesazhe qytetarëve me thënie nga Bibla apo Kurani. Nga kjo përzgjedhje e politikanëve shqiptarë gazetari Mustafa Nano sjell për monologun e kësaj të marte, mendimin e tij kritik ndaj këtij fakti.

Për Nanon, mesazhet e dhëna nga politika përmes Kuranit e Biblës janë show publik, përdorimi i tyre është i pavend sepse politika është tjetër dhe besimi në fe diçka tjetër ja edhe videoja.