Planeti i kuq, publikohen pamje magjike të tij nga NASA

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!

NASA publikon pamjet magjike nga planeti i kuq.

Pamje spektakolare vijnë nga Marsi, të cilat janë publikuar nga agjencia amerikane hapësinore, NASA.

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!

Fotot e planetit të kuq janë realizuar nga hapësira dhe janë publikuar nga NASA në kuadër të 15-vjetorit të lëshimit nga Toka të anijes kozmike “Mars Reconnaissance Orbiter”.

Kjo anije kozmike ka pasur si objektiv të mbledhë sa më shumë materiale dhe informacione rreth Marsit, për të kuptuar më shumë.

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!