Vëllai sjell një ‘dhuratë speciale’ në dasmën e motrës

Vëllai sjell një ‘dhuratë speciale’ në dasmën e motrës
Vëllai sjell një ‘dhuratë speciale’ në dasmën e motrës

Një shaka e vëllait të saj u bë realitet duke i sjell një lamë në dasmë.

Nëse keni vëlla dhe nuk ju ka ngacmuar ndonjëherë, atëherë a është me të vërtetë vëllai juaj?

Mendl Weinstock bëri një shaka me motrën e tij që nëse do të martohej ndonjëherë, ai do ti sjellë një lamë si të ftuar. Motra Riva Eisenberg nuk ia vuri veshin dhe vazhdoi me jetën e saj, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Por pesë vite më vonë, kur Riva u martua, Mendl vendosu që ta bënte realitet shakan e tij më motrën, dhe i sjell një lamë me kostum në dasmën e saj.